top of page

Zimski kamp

Boravištance Maštodrom organizuje novu vrstu kvalitetnih i zabavnih radioničarskih kampova za decu. Smatramo da ovaj način rada, tokom raspusta ima veliku pedagošku vrednost.

 

Zašto kod nas na zimski kamp?  

 

Naš zimski kamp sadrži brojne organizovane aktivnosti, kako sportske, kreativne, tako i edukativne,  koje podstiču razvoj kognitivnih, socijalnih i emocionalnih veština kod dece.  

 

Takodje, podstiču razvoj različitih aspekata dečijeg fizičkog i mentalnog zdravlja. Kroz razne radionice i fizičke aktivnosti (izleti, šetnje…) deca mogu da integrišu različite veštine sa fizičkim, socijalnim i emotivnim razvojem.  

Mi negujemo i jačamo zdrave dečije navike uz raznovrsne sportske i rekreativne aktivnosti u prirodi. Neguje se kreativni duh, dok dete otkriva svoje potencijale i interesovanja. Jača se samopouzdanje deteta kroz slobodnu i svakodnevnu komunikaciju sa vršnjacima.  

 

Naš kamp pruža priliku da deca stiču nova prijateljstva, da uče od svojih vršnjaka, a istovremeno mogu biti model drugoj deci - vršnjačke grupe imaju veliki uticaj na stepen uspešnosti usvajanja sadržaja.  U kampu deca razvijaju osećaj samostalnosti i prevazilaze strah od novog i nepoznatog, uz nadzor iskusnih instruktora, pedagoga i defektolaga, koji ih motivišu na različite aktivnosti u prijatnom i sigurnom okruzenju. 

Realizovaće se u našem boravku i u prirodi.

bottom of page