top of page

O nama

Boravištance Maštodrom je nastalo kao posledica dugogodišnjeg bavljenja decom i želje da im se pruži više u domenu kreativnosti, posvećenosti i širenja vidika, uz savremeni pristup i metode usvajanja novih znanja i veština kroz igru.Naše iskustvo u indivudialnom i grupnom radu sa decom, kao i kroz programe kroz koje konstantno prolaze naši vaspitači, osigurava visoke standarde koje imamo u radu sa decom.

Rad sa decom

Kroz boravak, kreativne radionice i produženi boravak, Vašem detetu nudimo vreme koje je ispunjeno edukativnim i kreativnim sadržajima, koji pozitivno utiču na kognitivni i psiho-motorni razvoj, širenje interesovanja i komunikaciju sa vršnjacima.

Rad je grupnog tipa, gde svaka aktivnost ili radionica ima određenu temu, koja je unapred pripremljena i koja aktivira određenu zonu interesovanja.

Naši programi obuhvataju osnove poznavanja slova i jezika, matematike, slikanja, muzike, biologije, astronomije, istorije, antičkih mitologija, logike, osnovnih zakona prirode, komunikacije, rešavanja konflikata, razvoj saosećajnosti.

Naš tim

Aleksandra Punoševac / Aki - dipl. defektolog/logoped

Borivoj Božić / Bora - dipl. pedagog

Dragana Pešić / Gaga - vaspitač

Jovana Babin - dipl. pedagog

Vesna Velimirović - profesor srpskog jezika i književnostiProgram Boravištanceta Maštodrom se revidira na mesečnom nivou, kako bi deci pružio zanimljive sadržaje kroz koje svakodnevno mogu da usvajaju nova znanja i veštine.

Ključne reči: NTC, STEM, Montesori

9587AE47-6B29-4284-8278-A4A44151F50E_1_201_a.heic

Posetite nas:
Venizelosova 29U
Lokal 8
Novi Dorćol
Beograd
Tel: +381.11.4399527

bottom of page